De Slijterij

groot-assortiment

SLIJTERIJ / WIJNHANDEL DE DIJK

Gelegen aan de mooiste straat van Enkhuizen in Noord Holland, de Dijk 38 vindt u Slijterij-wijnhandel De Dijk. Het historische pand herbergt een sfeervolle winkel met een waanzinnig assortiment alcoholische dranken van over de gehele wereld. Een greep uit ons assortiment:

FEEST & PARTYSERVICE

De Dijk verzorgt al meer dan tien jaar meer dan 250 feesten / festivals per jaar voor particulieren en bedrijven van 10 tot 1000 pers. en meer. Wij leveren alles volgens onze slogan: Nooit tekort, teveel retour! Wij verhuren onder andere:

HORECA LEVERANCIER

De Dijk levert tot grote tevredenheid van onze klanten vele horeca bedrijven.

Wij voorzien restaurants, cafés, sportkantines van wijnkaarten, maandelijks wisselende biermenu’s incl. bijpassend glaswerk, tapbieren, speciaalbieren op fles en fust enz……… Benieuwd naar onze zeer gunstige horeca leveranties? (wij zijn erkende Heineken / Amstel leverancier) Neem contact op met De Dijk en vraag naar Willem.

PROEVERIJEN

Regelmatig organiseren wij diverse proeverijen. Wilt u ook eens een proeverij bijwonen? Klik hier voor de aankomende proeverij. Naast het winkelpand beschikt De Dijk ook over een groot magazijn van waaruit aan zowel particulieren als aan de horeca geleverd wordt .De Dijk staat voor service en kwaliteit! Tot ziens op de Dijk! Grotere kaart weergeven

Meld U aan voor onze nieuwsbrief.
Zo bent u als eerste op de hoogte van onze spraak- en smaakmakende proeverijen.

Leverancier