wijn of whisky advies nodig?

Wijn & WHISKY SPECIAALZAAk

Voor heerlijke wijnen  ( ruim 400 soorten ) en mooie malt whisky’s  ( ruim 900 soorten ) bent u hier aan het juiste adres! 
Actie:  Alle wijnen ( ook gesorteerd ) 5 + 1 gratis!!
Kom naar De Dijk en laat u door ons zeer ervaren team  adviseren. 

DE SLIJTERIJ AAN DE DIJK

Aan de mooiste straat van Enkhuizen ( De Dijk ) vind u de speciaalzaak Slijterij De Dijk. De zelfstandige winkel is uniek in zijn soort. Het prachtige pand herbergt een waanzinnig assortiment aan wijn en whisky en divers mooi gedistilleerd. Van een eenvoudige huiswijn van tot zeer exclusieve wijnen in elke prijsklasse. Kwaliteit staat bij De Dijk voorop. Drink minder, drink beter! ,  is dan ook het motto van eigenaar Willem Hansen.  Hier is de klant nog koning. De rode loper voor de deur nodigt dan ook uit om eens naar binnen te lopen en een kijkje te nemen in deze mooie zaak. Gespecialiseerd in wijn en whisky. Van een eenvoudige blended whisky tot zeer exclusieve collector items, limited editions etc.. 

Wijn-spijs advies nodig? Laat u door ons adviseren.

Tot ziens bij De Dijk!

Koptekst:

  • Wijnen uit o.a : Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Roemenië, Zuid Afrika, Chili, Argentinië, Nieuw Zeeland, 

  • Whisky  o.a  900 soorten Malt Whisky

  • Ook exclusieve, limited editions / collector items bv: Port Ellen, Brora, Macallan, Ladyburn, Springbank, Benriach, etc etc

  • Jenevers jong en oud o.a : Zuidam, Beek, Bols, Blanckenheym,  Kalkwijk, W. Fokking, Filliers etc…..  

  • Rum.  Diverse soorten. o.a :  Bacardi, Zacapa, Borgoe, Tres Hombres, Plantation, Matusalem, Havanna Club, Bandacourt, Bundaberg etc….

  • Likeuren  o.a :  Zuidam serie, whiskylikeuren etc…

  • Gin o.a : Hendricks, Catz, Monkey, Bobby’s, Nolet, Gordon, Blackwood, Tanqueray, Bombay etc…..

  •  Vodka, diverse soorten

  •  Grappa, Calvados, Bourbon, Armagnac etc….

 

bestel direct via 0228 312 105

Nooit tekort,

nooit teveel retour

Feestje thuis, receptie, bedrijfsfeest, etc. bij De Dijk  bent u aan het juiste adres!

De Dijk neemt al uw zorgen uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven voor uw feest. Werkelijk alles kunnen wij voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de datum en het aantal personen aan ons door te geven. De dranken en materialen worden bij u afgeleverd en geïnstalleerd. Wij gaan pas weg als u tevreden bent! Na het feest komen wij alles weer ophalen en krijgt u alleen een factuur van de gebruikte dranken / materialen.

Als het goed en betaalbaar moet zijn komt u bij De Dijk!

Openingstijden

Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 -18.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 9.30 – 17.00
Zondag: gesloten
Maandag : gesloten

Over ons

Wij zijn uw trouwe leverancier voor  horeca en particulier. U kunt bij ons terecht voor feest- en partybenodigdheden, statafels, biertap horecabenodigdheden, bieren, wijnen, frisdranken, whisky, tapmateriaal en nog veel meer. Ons werkgebied is Noord-Holland, West-Friesland. De rest van Nederland in overleg.

Social media